Presentatie en excursie Emmen

Het maximum aantal deelnemers is al bereikt. U kunt zich inschrijven op de reservelijst door een email te sturen met uw gegevens en telefoonnummer naar info@architectuurpuntdrenthe.nl

Indien er een plaats vrijkomt nemen wij contact met u op (op volgorde van binnenkomst)

ArchitectuurPunt Drenthe organiseert een unieke kans om het nieuwe dierenpark in aanbouw, Wildlands Adventure Zoo, te bezoeken. Voorafgaand aan de excursie is er een presentatie over het park door de directie van het dierenpark en presenteert Joop Slangen, supervisor van de gemeente Emmen, de ontwikkelingen omtrent de centrumvernieuwing Emmen.

Om aan de excursie te kunnen deelnemen is veiligheidskleding en een geldig ID/paspoort verplicht. Voor 30 personen zijn veiligheidsschoenen, -helm en -vestje aanwezig, er kunnen 10 extra personen deelnemen indien voor eigen veiligheidskleding gezorgd wordt.

aanmelden niet meer mogelijk via deze website. Mocht u op de reservelijst staan en toch meekunnen, dan krijgt u per mail van ons de vraag om aan te geven welke schoenmaat u heeft, of dat u uw eigen veiligheidskleding mee kan nemen.

Voor meer info: Jan Hulsegge 06 53984881 of info@architectuurpuntdrenthe.nl

Overzicht

 • Datum
  28 november 2014
 • Locatie
  Start: Hoofdingang Dierenpark Hoofdstraat 18, Emmen
 • Tijd
  13.15u - ca 17.00u
 • Entreeprijs
  gratis